Het einde is het begin

15056463_10154373917594342_8427706329989303345_nVeel mensen krijgen een keer een diep inzicht dat inderdaad een transformerend effect heeft, en dan geloven ze dat ze “weten” hoe “het allemaal zit”, en zo schieten ze eigenlijk in de ontkenning van het simpele feit dat ze eigenlijk alleen maar net begonnen zijn en laten ze alle aspiratie varen. Maar het zogenaamde “einde van de zoektocht” is alleen maar het einde van het zoeken naar iets dat toch nooit kon werken en het begin van het “zoeken” naar iets anders dat wel degelijk kan bestaan. Zelfrealisatie als inzicht en ontdekking is maar het begin, het begin van de weg naar het werkelijk en volledig belichamen ervan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *