Geen probleem!

Of je nu al uit ervaring weet wat zelfrealisatie is, of het nog moet ontdekken, de oplossing is dichterbij dan je denkt. We hebben nooit geleerd en zijn dus  niet gewend om vanuit twee perspectieven tegelijk te leven, en dat vraagt wat oefenen en training. Het is dus doodnormaal als je je regelmatig in verwarring voelt, juist als je rijp bent voor spirituele inzichten of ze al hebt mogen ontvangen.

Integratie.

Vaak bieden spirituele leraren wel de inzichten zelf, maar regelmatige individuele begeleiding bij het integreren van wat ze aanbieden is veel gevraagd, simpelweg omdat het in een openbare situatie niet goed mogelijk is. Vandaar dat ik hier individuele begeleiding bied om die inzichten te verkrijgen, of indien nodig te verdiepen, maar vooral om je te helpen ze te integreren. Dat laatste betekent dat je er een gewoonte van gaat maken om alles wat je in het dagelijks leven tegenkomt te ervaren en te benaderen vanuit zowel het persoonlijke als het Absolute perspectief. En dan van daaruit handelen! Spiritualiteit is niet het hebben en houden van een ‘speciaal inzicht’ maar het leven vanuit zulk inzicht. Zulk een levenshouding is gebaseerd op Waarheidsliefde, en dat is wat je wilt.

Feedback

En wat ik je bied is in de eerste plaats regelmatige feedback over hoe je bezig bent op dat punt, want het aankweken van een nieuwe houding in het leven vraagt een langere periode van bewust gemaakte keuzes op dat gebied. Op een gegeven moment is het resultaat van de juiste keuzes zo duidelijk, dan gaat het verder vanzelf. Maar tot aan dat moment is een beetje steun en feedback van grote waarde, omdat je anders makkelijk in oude gewoontes terugvalt.

lees verder