Beginnen

Aan jou

Hoe je van mijn diensten gebruik wilt maken, is aan jou. Maar wat ik je aan wil raden is een afspraak te maken voor een aantal gesprekken, want het is duidelijk dat het daadwerkelijk integreren van zelfrealisatie een zaak is die voor langere tijd een regelmatig terugkerende focus vraagt, een commitment. Het gaat tenslotte niet alleen om het inzicht in hoe het werkt, maar ook om het op de juiste manier toepassen daarvan, en daar een gewoonte van maken. Regelmatige feedback kan daarbij van onschatbare waarde zijn. Maar ik stel geen andere voorwaarde dan serieuze interesse, dus een eenmalig gesprek is ook prima.

Waarde

Voor mij geldt dat de dienstbaarheid aan jou en mijn toewijding aan waarheid absoluut voorop staan. Maar dat betekent nog niet dat ik vind dat mijn coaching niets waard is, of dat het me allemaal niets uitmaakt. Ik wil voor iedereen bereikbaar zijn, dus ik vraag alleen een bijdrage voor een-op-eengesprekken. De openbare informele satsangs en emails zijn in principe kosteloos, maar velen vinden het leuk om toch iets bij te dragen, meestal €10,= of zo. Dat ontvang ik in dank.

Voor één-op-één gesprek vraag ik: €60,=

Voor donaties kun je ook gebruik maken van paypal. 

Ik heb het volledig op donatiebasis willen doen, maar moest daar toch vanaf stappen, want vaak bleek dat mensen “nog even willen denken” over wat ze me wilden geven, en dan hoorde of zag ik nooit meer iets. Dat vind ik eigenlijk getuigen van gebrek aan respect voor wat ik doe en wat het waard is. Vrijwel al mijn eigen leraren zijn ooit begonnen hun kennis en ervaring over te dragen op donatiebasis, maar ze zijn er ook allemaal vroeg of laat toe overgegaan om toch geld voor hun werk te vragen. Blijkbaar is onze moderne westerse cultuur zozeer geworteld in ‘kopen’ dat geven als blijk van waardering en respect ons ongemakkelijk maakt.